foto voor website def

In de podcastserie en in de video’s ontmoeten we persoonlijke verhalen en ervaringen van mensen die via werk of privé in aanraking zijn met de laatste levensfase.

Documentairemaker Ellen van Kempen onderzoekt samen met medewerkers van het hospice thema’s  die in de laatste levensfase een rol spelen.

Videoserie & Podcast

Videoserie en podcast over thema’s in de laatste levensfase.

Podcast

Een podcast is feitelijk een radio programma, maar dan beschikbaar gemaakt via internet en - niet live. Je luistert het dus wanneer het jou uitkomt,
Een podcast bevat uitsluitend audio en geen video.

In deze podcastserie onderzoekt documentairemaker Ellen van Kempen thema’s die in de laatste levensfase een rol spelen en een grotere rol dan op voorhand gedacht. Thema’s zoals “Eten en drinken” of “Pijn en verlichting”. De podcast is intiem, persoonlijk en tegelijkertijd universeel. Daarnaast genuanceerd en toch met een zienswijze.

Videoserie Palliatieve sedatie

In deze videoserie 'Palliatieve sedatie' belichten we verschillende aspecten rondom dit onderwerp. Documentairemaker Ellen van Kempen laat verpleegkundig specialist (in opleiding) Anita Timmermans en hospice arts Margot Verkuylen aan het woord over wat palliatieve sedatie is, fabels rondom palliatieve sedatie en het belang van samenwerken. Tot slot vertelt Anita over haar persoonlijke ervaring.

U kunt hierover ook meer lezen in de folder van hospice de Duinsche Hoeve.